Tillbehör

Flexus balgrip, lätt anpassad för de flesta lastare
Flexus balöppnare, lätt anpassad för de flesta lastare

Med tanke på att våra balpressar är gjorda för så tuffa tag så känner vi att för att våra kunder ska kunna bibehålla ett problemfritt arbetsflöde så behöver alla delar klara av att hantera samma tuffa tag. Av den anledningen så är våra tillbehör precis lika slitstarka och kapabla att hantera nästintill vad som helst som du utsätter dem för.

Balgrip

Flexus egen balgrip passar nästan alla lastare och är konstruerad att klara av de ihållande påfrestningarna av de tunga lasterna som utgörs av att hantera de färdiga balarna. Utvecklad och byggd av Flexus, de här balgriparna är väsentligt mycket kraftigare än de vanliga jordbruksgriparna.

Balöppnare

För att öppna balar så har vi utvecklat vår egen balöppnare som passar nästan alla lastare, vilket gör det lätt att byta balgripen mot en balöppnare när det är dags att öppna balarna för förbränning eller för vidare behandling efter behov. Som balgripen så är balöppnaren även den helt utvecklad och byggd av Flexus för att klara av de tuffa påfrestningarna av kontinuerlig avfallshantering.

Spilltransportör

För stationära eller halvstationära anläggningar kan vi tillhandahålla spilltransportörer som gör det enklare att hantera eventuellt spillmaterial genom att automatiskt transportera det tillbaka till inmatningstransportören för att slutligen hamna i balpressen.